Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

ARSinNOVA obre el quart cicle de música sacra coral al monestir

El proper divendres 20 de novembre el Cor de cambra de Barcelona ARSinNOVA obre el quart cicle de música sacra coral al monestir amb el concert 'The Lamb'.

The Lamb, una obra minimal de Tavener, dóna nom a aquest programa basat en una selecció de 14 obres a capella que interpretarà el Cor de cambra ARSinNOVA sota la direcció de Pere Lluís Biosca.

El cor de Cambra ARSinNOVA ens proposa un recorregut per la música sacra europea a partir d’una tria d’alguns dels textos més poètics de les diferents litúrgies cristianes. L’Ave MariaiDixit Maria, textos de l’Anunciació, són delicats i recoberts d’innocència.Vadam et Circuibo, del Càntic dels Càntics, és un text bíblic impregnat de sensualitat que contrasta amb l’obra inèdita.Tristis est anima mea, un text de Setmana Santa saturat de tristesa i dramatisme. Aquesta obra la recuperem en aquest concert gràcies a la transcripció de Daniel Vilarrubias. Del segles XX i XXI podreu sentir una tria d’obres que tenen en comú una espiritualitat sincera i sovint continguda. Reconegut és el minimalisme de Arvo Pärt i John Tavener, i la música greu i profundament plena de religiositat de Krzysztof Penderecky.

Aquest quart cicle de polifonia vocal es completarà amb les formacions corals Cor PAX, el Cor Vivaldi, la Camerata Coral Sant Cugat i el Cor de cambra Anton Bruckner.

Cicle organitzat per Camerata Sant Cugat amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Octavià en benefici de Càritas i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat. 

Lloc: Monestir de Sant Cugat del Vallès

Dia i hora: Divendres,20 de noviembre de 2015 a les 21 hores.

Preu de l'entrada: 10 €

Venda d'entrades: El mateix dia del concert a partir de les 20:30 hores. Anticipada a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat (tel. 93-6759952)

Nota de premsa

Agenda >> ARSinNOVA obre el quart cicle de música sacra coral al monestir