Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

La Camerata Coral clou el cicle de música sacra al Monestir

El proper divendres 15 de maig a les 21:00 la Camerata Coral Sant Cugat sota la direcció de Xavier Baulies clourà el tercer cicle de música sacra coral al monestir amb el concert 'Esplendors vigents', un programa basat en els lligams compositius d'algunes obres cabdal de la polifonia coral sacra antiga i actual.

El programa 'Esplendors vigents' està concebut per crear una atmosfera sonora de música polifònica amb independència del temps en què fou concebuda. Per aconseguir aquesta atemporalitat el programa s'inicia amb un recull d'algunes peces de l'esplendor que va assolir la música polifònica, especialment al sud d'Europa, als voltants del 1600. La intenció compositiva, expressiva i artística així com l'ús dels textos sacres d'aquest períod és encara present en la música sacra actual.

El concert il.lustra aquesta vigència amb obres de refèrencia de Tomàs Luís de Victoria, Palestrina i Allegri, acompanyades d'obres dels segles XX i XXI de Duruflé, Gjeilo, Lauridssen i Nysted.  

Cicle organitzat per Camerata Sant Cugat amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Octavià en benefici de Càritas i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

 

Lloc: Monestir de Sant Cugat del Vallès

 

Dia i hora: Divendres, 15 de maig de 2015 a les 21 hores.

 

Preu de l'entrada: 10 €

 

Venda d'entrades: El mateix dia del concert a partir de les 20:30 hores. Anticipada a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat (tel. 93-6759952)

 

Nota de premsa

 

Programa de concerts del 3r cicle 2014-2015:

Cor Infantil Amics de la Unió. Direcció: Josep Vila i Jover. Divendres 24 d'octubre de 2014 a les 21 hores.

Musica Reservata de Barcelona. Divendres 21 de novembre de 2014 a les 21 hores.

Cor Auditexaudi. Direcció: Paloma Báscones. Divendres 23 de gener de 2015 a les 21 hores.

Cor Vivaldi. Direcció: Òscar Boada. Divendres 20 de març de 2015 a les 21 hores.

Camerata Coral Sant Cugat. Direcció: Xavier Baulies. Divendres 15 de maig de 2015 a les 21 hores.

Agenda >> La Camerata Coral clou el cicle de música sacra al Monestir