NOTA DE PREMSA

logo CPT

logo Concert Tel.lúric

EL PROJECTE

ACCÈS MILLORAT
EL CARTELL
FITXA TÈCNICA
IMATGES DEL 1r CONCERT TEL.LÚRIC
CAMERATA SANT CUGAT

Imatges del Concert Tel·lúric 2011
Imatges del Concert Tel·lúric 2011
Imatges del Concert Tel·lúric 2011
Mapa del Concert Tel·lúric 2011

 

2n Concert Tel·lúric

a la Cova Negra del Montsec

 

Música a capel·la de l'esperit i de l'ànima des del fons de la terra


 

La Coral Polifònica de Tremp i la Camerata Coral Sant Cugat us conviden al seu segon concert tel·lúric en aquest espai privilegiat de la natura.

Amb la participació del cor femení Auditexaudi

La Coral Polifònica de Tremp, en col.laboració amb la Camerata Coral Sant Cugat, organitza el seu segon Concert Tel·lúric a la Cova Negra del Montsec.

El concert amb el subtítol: ‘Música a capella de l'esperit i de l'ànima des del fons de la terra’ serà interpretat per tres cors de cambra, dos que sovint treballen junts i en aquesta ocasió, amb la col.laboració convidada del Cor femení Auditexaudi.

Es presenta un programa variat però amb un fil conductor principal que es basa en música de contingut espiritual dels segles XX i XXI amb obres de compositors catalans contemporanis com Raimon Romaní, Josep Vila i Casañas i Bernat Vivancos.

Un programa pensat per a transportar l’audiència cap a una experiència musical única en aquest auditori natural d’acústica excel·lent que és la Cova Negra, amb cabuda per a més de 700 persones, i que fa 3.500 anys, en l’Edat del Bronze, havia estat santuari i necròpoli d’incineració i dipòsit d’urnes.

 

El Concert Tel.lúric a Facebook


Dissabte, 13 de juliol a les 19 h

Preu de l'entrada: col·laboració a partir de 5€

És molt convenient portar calçat adequat i roba d’abric, per la diferència de temperatura entre l'exterior (25-30 graus C) i l’interior de la caverna (6-10 graus C) Per seure més còmodament a l’interior de la cova és aconsellable i opcional dur un tamboret portable o cadira plegable o màrfega.

L’organització posarà a disposició màrfegues de préstec i servirà begudes al peu del sender.

En acabar el concert hi ha previst un sopar popular a l'Hotel Terradets a les 21h (Places limitades, reserves i venda anticipada de tiquets a l' Hotel Terradets. Sopar i concert: 15 euros (preu de nens fins a 11 anys: 5 euros). També hi haurà venda de tiquets a peu del sender. Sopar esponsoritzat per Hotel Terradets, Vins Vila-Corona i Vins Sauvella.

 

Accès a la cova:


1) Des de la C-13 (Terradets), pk 73, agafeu el trencall en direcció a Llimiana. Seguiu 1,8 km per la LV-9121 fins al trencall del riu de Barcedana:

1.1 Turismes baixos seguiu per la carretera fins a Sant Martí i passat el poble trobareu una pista a mà dreta que us duu al pàrking de la cova. Després heu de continuar a peu pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 15-25 minuts.

1.2 Turismes alts i 4x4. deixeu la carretera i trobareu de seguida una pista senyalitzada. Al cap de 8,1 km de pista arribareu al pàrking. Després heu de continuar a peu pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 15-25 minuts.

2) Des de la C-1412b (Comiols) preneu el trencall cap a la L-912, després de 5,9 km preneu pista a l'esquerra. Després de 3,6 km seguiu 2,9 km per la L-913 direcció Matasolana.

2.1 Turismes baixos seguiu per la carretera fins a Sant Martí i abans d'arribar al poble trobareu una pista a mà esquerra que us duu al pàrking de la cova. Després heu de continuar a peu pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 15-25 minuts.

2.2 Vehicles 4x4 trobareu una pista a l'esquerra i esteu a 5,6 km del pàrking. Després heu de continuar a peu pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 15-25 minuts.

 

Imatge per situar la cova i el pàrking sobre Google Earth

Coordenades del pàrking de la cova: 42º 2' 31" N 0º 58' 23" E


Mostra un mapa més gran 


Mostra un mapa més gran

Per a més informació:
Xavier Baulies (627 474 262 o [email protected]), director de la Coral Polifònica de Tremp i de Camerata Sant Cugat