NOTA DE PREMSA

logo CPT

logo Concert Tel.lúric

EL PROJECTE

ACCÈS MILLORAT
EL CARTELL
FITXA TÈCNICA
IMATGES DEL CONCERT TEL.LÚRIC
CAMERATA SANT CUGAT

Imatges del Concert Tel·lúric 2011
Imatges del Concert Tel·lúric 2011
Imatges del Concert Tel·lúric 2011
Mapa del Concert Tel·lúric 2011

 

Concert Tel·lúric

'Amb copes d'aigua'

a la Cova Negra del Montsec

 

'Amb copes d'aigua': música a capel·la de l'esperit i de l'ànima des del fons de la terra


 

La Coral Polifònica de Tremp i la Camerata Sant Cugat us conviden al concert tel·lúric a la Cova Negra, un espai privilegiat i únic de la natura.

La Coral Polifònica de Tremp, en col.laboració amb la Camerata Coral Sant Cugat, organitza el seu quart Concert Tel·lúric a la Cova Negra del Montsec.

El concert amb el subtítol: ‘Amb copes d'aigua': música a capella de l'esperit i de l'ànima des del fons de la terra, és una selecció de música coral, principalment dels segles XX i XXI, amb obres de compositors com Ola Gjeilo, Eriks Esenvalds, Morten Lauridssen, Monica Aslund i Leonard Cohen entre altres, enllaçada amb un fil conductor de contingut espiritual. Durant el concert s'utilitzaran copes d'aigua afinades en 6 tons diferents.

Un programa pensat per a transportar l’audiència cap a una experiència musical única en aquest auditori natural d’acústica excel·lent que és la Cova Negra, amb cabuda per a més de 700 persones, i que fa 3.500 anys, en l’Edat del Bronze, havia estat santuari i necròpoli d’incineració i dipòsit d’urnes.

 

El Concert Tel.lúric a Facebook


Dissabte, 15 de juliol de 2017 a les 19 h

Preu de l'entrada: col·laboració a partir de 5€

ATENCIÓ: És molt convenient portar calçat adequat i roba d’abric, per la diferència de temperatura entre l'exterior (25-30 graus C) i l’interior de la caverna (6-10 graus C) Per seure més còmodament a l’interior de la cova és aconsellable i opcional dur un tamboret portable o cadira plegable o màrfega.

L’organització posarà a disposició màrfegues de préstec i servirà begudes al peu del sender.

SOPAR POPULAR a CASA ROCA:

Després del concert a les 21:30 (amb places limitades) tindrà lloc el ja tradicional sopar popular. Sopar i concert: 20 euros (15€+5€). Per a compra anticipada de tiquets contacteu: [email protected] (tel. 699705372, 973-651070). Per confirmar la reserva és necessari o bé anticipar l'efectiu o efectuar l'ingrès corresponent al compte ES4100490955282110326071). També hi haurà venda de tiquets fins a cobrir el nombre total de places a peu del sender. Sopar amb la col.laboració de Vins Vila-Corona, Vins Sauvella, Mas Garcia-Muret i Castell d'Encús.

Allotjaments patrocinadors del Concert Tel.lúric: Casa Roca i Hotel Terradets

 

ACCÉS A LA COVA:


1) Des de la C-13 (Terradets), pk 73, agafeu el trencall en direcció a Llimiana. Seguiu 1,8 km per la LV-9121 fins al trencall del riu de Barcedana:

1.1 Turismes baixos seguiu per la carretera fins a Sant Martí i passat el poble trobareu una pista a mà dreta que us duu al pàrking de la cova. Després heu de continuar a peu pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 20-25 minuts.

1.2 Turismes alts i 4x4. deixeu la carretera i trobareu de seguida una pista senyalitzada. Al cap de 8,1 km de pista arribareu al pàrking. Després heu de continuar a peu pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 20-25 minuts.

2) Des de la C-1412b (Comiols) preneu el trencall cap a la L-912, després de 5,9 km preneu pista a l'esquerra. Després de 3,6 km seguiu 2,9 km per la L-913 direcció Matasolana.

2.1 Turismes baixos seguiu per la carretera fins a Sant Martí i abans d'arribar al poble trobareu una pista a mà esquerra que us duu al pàrking de la cova. Després heu de continuar a peu pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 20-25 minuts.

2.2 Vehicles 4x4 trobareu una pista a l'esquerra i esteu a 5,6 km del pàrking. Després heu de continuar a peu pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 20-25 minuts.

 

Imatge per situar la cova i el pàrking sobre Google Earth

Coordenades del pàrking de la cova: 42º 2' 31" N 0º 58' 23" E

Imatge i ruta Google Map per accedir a la cova des de la C-13

Imatge i ruta Google Map per accedir a la cova des de Comiols

Per a més informació:
Xavier Baulies (627 474 262 o [email protected]), director de la Coral Polifònica de Tremp i de Camerata Sant Cugat