NOTA DE PREMSA

logo CPT

logo Concert Tel.lúric

EL PROJECTE

EL CARTELL
FITXA TÈCNICA
IMATGES DEL CONCERT
CAMERATA SANT CUGAT

Cova Foto Cul d'Angúnies

Cova Foto Cul d'Angúnies
Cartell

 

Concert Tel·lúric

a la Cova Negra del Montsec

 

Música a capel·la d'amor i de l'esperit de festa i de la terra


 

La Coral Polifònica de Tremp i la Camerata Coral Sant Cugat us conviden al bateig del seu primer concert tel·lúric en aquest espai privilegiat de la natura.

 

La Coral Polifònica de Tremp, amb la col.laboració de la Camerata Coral Sant Cugat, organitza el seu primer Concert Tel·lúric a la Cova Negra del Montsec.

El concert amb el subtítol: ‘Música a capella d’amor i de l’esperit, de festa i de la terra’ serà interpretat pels dos cors de cambra de prestigi en el camp de la música coral, que treballen sovint junts i que han cantat en diverses ocasions en els auditoris principals de Catalunya. El concert presenta un programa variat però amb un fil conductor principal que es basa en música de contingut espiritual de tots els temps.

Un programa pensat per a transportar l’audiència cap a una experiència musical única en aquest auditori natural d’acústica excel·lent que és la Cova Negra, amb cabuda per a més de 700 persones, i que fa 3500 anys, en l’Edat del Bronze, havia estat santuari i necròpoli d’incineració i dipòsit d’urnes.

 

El Concert Tel.lúric a Facebook

Dissabte, 23 de juliol a les 19 h

Preu de l'entrada: col·laboració a partir de 5€

 

Accés a la cova:
Des de la C-13, pk 73, agafeu el trencall en direcció a Llimiana. Seguiu per la LV-9121 fins a Sant Martí de Barcedana on trobareu de seguida una pista senyalitzada des de la carretera. Al cap de 3,9 km de pista arribareu al pàrking i després heu de continuar pel sender senyalitzat a la Cova Negra uns 15-20 minuts. És molt convenient portar roba d’abric, per la diferència de temperatura entre l'exterior i l’interior de la caverna. Per seure més còmodament a l’interior de la cova és aconsellable i opcional dur un tamboret portable o cadira plegable o màrfega.

L’organització posarà a disposició màrfegues de préstec i servirà begudes al peu del sender. En acabar el concert hi ha previst un piscolabis i copa de cava a la piscina de Casa Roca a les 21h (reserves Casa Roca i venda de tiquets al peu del sender).

Imatge per situar la cova i el pàrking sobre Google Earth

 

Per a més informació:
Xavier Baulies (627 474 262 o [email protected]), director de la Coral Polifònica de Tremp i de Camerata Sant Cugat