Nota de premsa

 
 
NOTA DE PREMSA
L'OBRA: CARMINA BURANA
COL·LABORADORS: MARTA ANGELAT, ENRIC FABRE, CHARLENE CABRAL I JOSEP PLA NARBONA
FITXA TÈCNICA
CAMERATA SANT CUGAT
 
MartaAngelat
Pla Narbona
 
Enric i Charlene

Pla Narbona

 

 

Marta Angelat

Filla de l’actor Josep Mª Angelat, comença la seva carrera d’actriu a l’edat de 7 anys amb la pel·licula SIEGA VERDE de Rafael Gil. La seva escola ha estat la feina, que ha desenvolupat en diferents àmbits: radio, doblatge, televisió, cinema i teatre. Dels últims anys podríem destacar FESTEN, dirigida per Josep Galindo i Pablo Ley, LA CABRA, d’Edward Albee, dirigida per Josep Mª Pou, CARNAVAL de Jordi Galceran amb direcció de Sergi Belbel, el monòleg L’ANY DEL PENSAMENT MÀGIC, de Joan Didion, amb direcció d’Òscar Molina i L’ARQUITECTE de David Graig amb direcció de Julio Manrique. L’any 2004 va dirigir la seva primera obra de teatre, TAPE(La Cinta), a la que han seguit UNES VEUS, EL ENEMIGO DE LA CLASE, JO SÓC LA MEVA DONA, PLASTILINA, ESCENES D’UN MATRIMONI / SARABANDA i LONDRES.

 

Josep Pla Narbona

Josep Pla-Narbona (Barcelona 1928) és un dissenyador gràfic, pintor, dibuixant i escultor català, veí de la Floresta. Va començar la seva formació a l'escola d'Arts i Oficis de Barcelona. Va treballar a París i va ampliar els seus estudis a Zúric. Fou professor de l'Escola Massana i president de Grafistes Agrupació FAD (1961). El 1964 esdevingué president per a l'Estat espanyol de l'Alliance Graphique Internationale i va promoure els premis Laus de disseny. Ha obtingut diversos premis i ha concorregut a exposicions a Nova York, Varsòvia, Frankfurt, Punta del Este, Girona, Manresa, Brno, Amsterdam, Stuttgart, Londres, Lausana, Jerusalem i Milà. Individualment ha exposat a Barcelona (1961, 1975 i 1977), Zuric (1964), Nova York (1969), l'Haia (1972) i Chicago (1972). Té obres al Baltimore Museum of Art, al Muzeum Narodwe de Varsòvia i al Museum of Modern Art de Nova York. Fundà i dirigí la revista Azimut (1966) i ha publicat diversos treballs tècnics i teòrics. Ha il·lustrat, entre altres, obres d'Espriu, Foix, Sarsanedas, Felip Cid, Michaux, Argenté, Cela i Dámaso Alonso, i féu l'escenografia de Les Mosques de Sartre. Guanyà el premi Ynglada-Guillot de Barcelona (1977). Li ha estat concedit el Laus d'Honor 2000 de la ADG-FAD, el Premi de Disseny de la AEDP al 2001 i el Premi Nacional de Disseny 2004, en reconeixement de la seva trajectòria.

 

Enric Fabre i Charlene Cabral

L'Enric Fabre ( Barcelona, 1978 ) i la Charlene Cabral ( Porto Alegre, 1981 ) van unir les seves inquietuds fotogràfiques fa un parell d'anys per a formar el col·lectiu Dosmés photo (www.dosmes.com). Aquests dos joves fotògrafs residents a Les Planes han anat cercant el seu propi llenguatge visual a partir de temàtiques diverses però sempre amb una mirada directa i aparentment sense artificis, apropiant-se d'aquesta falsa objectivitat que posseeix el medi fotogràfic. Paisatges urbans, rurals o simplement objectes descontextualitzats o escenes quotidianes han estat fotografiats amb una certa llunyania afectiva, altres cops amb ironia o sarcasme.

 

 
Per a més informació:
Xavier Baulies (627 474 262 o [email protected]), director de Camerata Sant Cugat