Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Concert tel·lúric

Concert tel·lúric a la Cova Negra del Montsec (Pallars Jussà)

 

logo ct2

 

El Concert Tel·lúric a la Cova Negra de Matasolana és un projecte que ve de lluny i que va anar madurant des de les primeres converses mantingudes ara fa més de deu anys entre Mn Josep M Mauri, Vicari General del Bisbat d’Urgell i Xavier Baulies, director fundador de la Coral Polifònica i de Camerata Sant Cugat i que finalment es va dur a terme, per primer cop, l'estiu de 2011.

El projecte no pretenia només l'organització d'un concert puntual sinó que tenia la voluntat de continuïtat. En aquest sentit es va fer una prospecció acústica en col·laboració amb Pere Casulleras, professor de l’ESMUC i, després de provar diverses posicions es va poder comprovar que les condicions per a fer música a la Cova Negra són excel·lents.

Us convidem a una experiència musical única en aquest auditori natural d’acústica excel·lent que és la Cova Negra, amb cabuda per a més de 700 persones, i que fa 3.500 anys, en l’Edat del Bronze, havia estat santuari i necròpoli d’incineració i dipòsit d’urnes.

El proper Concert Tel·lúric a la Cova Negra (5a edició)  tindrà lloc el dissabte 13 juliol de 2019 a les 19:00 hores.

 En aquesta nova edició es presenta el programa ‘Cants de semença’ amb una selecció plena de petites joies musicals com The Mission (On Earth as it is in Heaven) de Morricone, Els Miserables de Shönberg i l’Himne dels Querubins de Txaikovski entre altres.

 

Nota de premsa 

 

La 1a edició del Concert tel·lúric a la Cova Negra del Montsec va tenir lloc el dissabte 23 de juliol de 2011 sota el títol "Música a capella d’amor i de l’esperit, de festa i de la terra’

Nota de premsa del 1r concert a la Cova Negra

 La 2a edició va tenir lloc el dissabte 13 de juliol de 2013.

Nota de premsa del 2n concert a la Cova Negra

 La 3a edició va tenir lloc el dissabte, 25 de juliol de 2015.

Nota de premsa del 3r concert a la Cova Negra

 La 4a edició va tenir lloc el dissabte 15 de juliol  de 2017.

Nota de premsa del 4t concert a la Cova Negra

 

 

Imatges del Concert Tel·lúric

 

 

 

Producciones