Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Cantata de Nadal 2009

Diumenge 27 de desembre a les 19h Al Teatre Auditori Sant Cugat (Vallès Occidental)

Dissabte 2 de gener a les 18h A la Basílica de Santa Maria de Tremp (Pallars Jussà)

Des de l'any 2005, Camerata Sant Cugat, juntament amb la Coral Polifònica de Tremp, organitza cada Nadal l'estrena d'una cantata per a cor infantil, cor mixt i orquestra composades especialment per a Camerata Sant Cugat per músics contemporanis del nostre país: l'any 2005 en Lluís Vila va escriure Fes-te el pessebre; l'any 2006 en Xavier Benguerel va composar Cant de Nadal; l'any 2007 la cantata estrenada va ser “Betlem”, de Joan Josep Gutierrez, director de l'escola municipal de música Victòria dels Àngels; i l’any 2008 es va estrenar “En el Bosque Helado de Xavier Capellas compositor i orquestrador català nascut a Rubí l'any 1962.

Aquest any 2009 la cantata que s'estrenarà el darrer cap de setmana de desembre serà la composada per Àlex Martínez “Nit de Plata”. Així mateix s’interpretaran fragments d'àries i cors del Messiah de G.F. Haendel en la celebració del 250 aniversari de la seva mort i peces d'autors com Tomàs Luis de Victoria, Javier Busto, Lluís Vila, Rutter entre altres.

Les entrades es posaran a la venda a la casa de cultura a partir del dia 14 de desembre i també es vendran el mateix dia 27 de desembre a partir de les 17:00 a les taquilles del Teatre-Auditori. (preu 15 euros, nens fins a 12 anys 8 euros).

Director: Xavier Baulies 
Orquestra Camerata Sant Cugat Camerata Coral Sant Cugat del CMSC
Coral Polifònica de Tremp
Cors Infantils de Solsona, Grup Coral Casp de Barcelona (dir. Maria Jesús Culleré)
Cor Infantil Fusió de Sant Cugat  (dir. Raimon Romaní)
Cors Infantils Pins del Vallès i Collserola de Sant Cugat (dir. Núria Serraïma i Reynaldo Osorio)

Agenda >> Cantata de Nadal 2009