Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Camerata Coral Sant Cugat presenta el concert 'Magnificat' en el marc del 5è cicle de música sacra coral al Monestir

El proper divendres 5 de maig la Camerata Coral Sant Cugat presenta el concert 'Magnificat' en el marc del 5è cicle de música sacra coral al Monestir, un programa concebut al voltant de la polifonia sacra de joves compositors.

 

'Magnificat', que interpretarà la Camerata Coral Sant Cugat sota la direcció de Xavier Baulies, és un programa de música sacra que reuneix diverses obres de quatre compositors actuals: el català Raimon Romaní (1974), el letó Eriks Esenvalds (1977), l'anglès Philip Stopford (1977) i el noruec Ola Gjeilo (1978).

 

El programa es completa amb una introducció polifònica del final del Renaixement, Anima mea de Martinus Rivaflecha sobre un text del Càntic dels Càntics, i O vos omnes de Tomás Luis de Victoria, basat en un fragment de les Lamentacions de Jeremies. Victoria, sens dubte el compositor ibèric més important de la història, va escriure aquesta obra quan tenia vint-i-quatre anys.

 

També participen en el 5è Cicle de música sacra coral al Monestir les formacions corals següents: el Fòrum Vocal, el Cor Tessàlia, el Cor Vivaldi, el Cor femení Auditexaudi, i PAX Cor de Cambra

 

Cicle organitzat per Camerata Sant Cugat amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Octavià en benefici de Càritas i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

 

Lloc: Monestir de Sant Cugat del Vallès

Dia i hora: Divendres, 5 de maig de 2017 a les 21 hores.

Preu de l'entrada: 10 euros

Venda d'entrades: El mateix dia del concert a partir de les 20:30 hores. Anticipada a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat (tel. 93-6759952)

 

Nota de premsa 

Agenda >> Camerata Coral Sant Cugat presenta el concert 'Magnificat' en el marc del 5è cicle de música sacra coral al Monestir