Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

La Camerata Sant Cugat presenta 'Anima mea' al IVrt Cicle de música sacra coral al Monestir

El proper divendres 29 d'abril a les 21:00 la Camerata Coral Sant Cugat sota la direcció de Xavier Baulies actúa en el quart cicle de música sacra coral al monestir amb el concert 'Anima mea', un programa de polifonia coral sacra per a la lloança, interpretada parcialment a capella i també amb acompanyament de piano/orgue i copes d'aigua.

Anima mea’ és una selecció d’obres sacres escrites per a la lloança del fet diví i de la bellesa inherent a l’ànima. El títol del programa es basa en l’obra més antiga de la selecció del concert, ‘Anima mea liqüefacta est’ de Martinus Rivaflecha (1470-1528). El repertori que es podrà sentir en el concert conté obres des del segle XVI fins a obres molt actuals amb compositors de música coral antiga com Martinus Rivaflecha o Antonio Lotti, passant per compostiors romàntics com Elgar, Rheinberger o Cesar Frank fins arribar a compositors contemporanis com Tavener, Busto, Lauridsen o Cohen.

Cicle organitzat per Camerata Sant Cugat amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Octavià en benefici de Càritas i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Aquest quart cicle de polifonia vocal compta amb les formacions corals següents: ARSinNova Cor de Cambra, PAX Cor de Cambra, el Cor Vivaldi, la Camerata Coral Sant Cugat i el Cor de cambra Anton Bruckner.

Lloc: Monestir de Sant Cugat del Vallès

Dia i hora: Divendres, 29 d’abril de 2016 a les 21 hores.

Preu de l'entrada: 10 €

Venda d'entrades: El mateix dia del concert a partir de les 20:30 hores. Anticipada a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat (tel. 93-6759952)

Nota de premsa

Agenda >> La Camerata Sant Cugat presenta 'Anima mea' al IVrt Cicle de música sacra coral al Monestir