Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

PAX Cor de Cambra al Cicle de música sacra coral al Monestir

El proper divendres 22 de gener PAX Cor de Cambra actúa en el quart cicle de música sacra coral al monestir amb el concert "Llums del Nord".

"Llums del Nord" és un programa basat en una selecció de 10 obres a capella inspirades en el llenguatge coral nòrdic europeu que interpretarà PAX Cor de Cambra sota la direcció d'Esteve Costa.

Ola Gjeilo és un jove compositor noruec que viu des de fa uns anys als Estats Units. Una de les poques peces que ha compost al seu país natal d'ençà que el va deixar és "Northern Lights". Aquesta obra es basa en un text del Càntic dels Càntics que descriu una dona d'una bellesa aterridora, una bellesa que a l'autor li recorda la de les aurores boreals.

És per això que hem posat el nom d'aquesta peça al programa d'aquest concert. Tot ell està banyat per una llum que, tot i ser menys enlluernadora que la mediterrània, és sempre captivadora, canviant i sorprenent. Us proposem un recorregut per diversos països nòrdics (Rússia, Suècia, Lituània, Letònia i Noruega) des del Romanticisme fins als nostres dies.

Així mateix ens permetem incloure-hi l'obra de dos joves compositors més propers, el basc David Azurza i el tortosí Josep Ollé, que demostren la influència que l'escriptura coral nòrdica ha exercit a les nostres latituds.

Aquest quart cicle de polifonia vocal compta amb les formacions corals: ARSinNova Cor de Cambra,PAX Cor de Cambra, el Cor Vivaldi, la Camerata Coral Sant Cugat i el Cor de cambra Anton Bruckner.

Cicle organitzat per Camerata Sant Cugat amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Octavià en benefici de Càritas i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

 

Lloc: Monestir de Sant Cugat del Vallès

Dia i hora: Divendres,22 de gener de 2016 a les 21 hores.

Preu de l'entrada: 10 €

Venda d'entrades: El mateix dia del concert a partir de les 20:30 hores. Anticipada a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat (tel. 93-6759952)

Nota de premsa

Agenda >> PAX Cor de Cambra al Cicle de música sacra coral al Monestir