Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Vè Cicle de música sacra al Monestir

El proper divendres 24 de febrer a les 21 hores el Cor Tessàlia de Barcelona participa en el cinquè cicle de música sacra coral al monestir amb el concert 'El Via Crucis de Franz Liszt'un programapoc freqüent a Catalunyaper a baríton solista, cor i orgue que incorpora nous elements formals d'escenificació.

 

El concert es completa amb un preludi de tres obres de Johann Sebastian Bach i Johannes Brahms amb les combinacions de components següents: cor i orgue, orgue solista i baríton i orgue.

Cicle organitzat per Camerata Sant Cugat amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Octavià en benefici de Càritas i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

 

Aquest cinquè cicle de polifonia vocal es completarà amb les formacions corals: el Cor Vivaldi, la Camerata Coral Sant Cugat, el Cor femení Auditexaudi i el cor suec Erik Westberg Vocal Ensemble juntament amb PAX Cor de Cambra.

 

Lloc:Monestir de Sant Cugat del Vallès

 

Dia i hora: Divendres, 24 de febrer de 2017 a les 21 hores.

 

Preu de l'entrada: 10 €

 

Venda d'entrades:El mateix dia del concert a partir de les 20:30 hores. Anticipada a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat  (tel. 93-6759952)

 

Nota de premsa 

Agenda >> Vè Cicle de música sacra al Monestir