Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Cantata de Nadal 2019: XV edició

Una cita anual amb la creativitat musical catalana

Per Nadal, des de fa quinze anys, Camerata Sant Cugat estrena una cantata per a cor infantil, cor mixt i orquestra composta per músics contemporanis del nostre país especialment per a Camerata Sant Cugat.

Enguany s’estrena la cantata de Nadal “Ser mare”, amb textos de la poeta Mireia Calafell i música del compositor Joan Vives.

Una obra de Nadal que vol posar el focus en la dona que pareix i té por perquè és a punt de ser mare, com pateixen totes les dones que són a punt de ser-ho. I les que no ho som, perquè no ser-ho de vegades –només de vegades– també és una manera de patir. Aquests poemes volen explicar el Nadal des d’una altra perspectiva, la de Maria, la dona que sagna, sua i plora amb les cames obertes mentre crida perquè parir també és això.

Com en les edicions anteriors, el concert es completa, a la primera part, amb una tria d'àries i cors del Messiah de G.F. Haendel. Aquest any comptarem amb la participació de la soprano Rosa Mari Ramírez. A la segona part després de l'estrena de la Cantata de Nadal no hi faltaran nadales del repertori català.

L’estrena tindrà lloc a l'Església de Sant Mateu de Vallirana, a l'Espai Cultural La Lira de Tremp i al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès.

Concerts de la Cantata de Nadal Venda d'entrades:

- Divendres 20 de desembre de 2019 a les 21:00, Església de Sant Esteve de Vallirana

- Dissabte 21 de desembre de 2019 a les 18:00, l'Espai Cultural La Lira de Tremp

- Diumenge 22 de desembre de 2019 a les 19:00, Teatre-Auditori Sant Cugat Sant Cugat del Vallès

Nota de premsa

Cantata de Nadal >> Cantata de Nadal 2019: XV edició