Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

El cor Auditexaudi presenta “Cantaven los aucells l'alba” en el marc del 5è cicle de música sacra coral al Monestir

El proper divendres 31 de marçel Cor femení Auditexaudi de Barcelona, sota la direcció de Paloma Bàscones, presenta el concert 'Cantaven los aucells l'alba'en el marcdel 5è cicle de música sacra coral al Monestir, un programa concebut com a homenatge a Ramon Llull (1232-1316).

 

El programa està dividit en dues parts, una orientada a la vessant més religiosa de Llull, al seu interès evangelitzador i a la seva devoció a Maria (personatge rellevant també pels musulmans als qui tan volia convèncer); i la segona part a la vessant científica utilitzant Guido d'Arezzo i els seus organa com a model, passant per la troballa de l'himne d'Oxirincus fins a arribar a una obra d'en Josep Soler que recull la seva vessant poètica.

 

Cicle organitzat per Camerata Sant Cugat amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Octavià en benefici de Càritas i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

 

També participen en el cinquè Cicle de música sacra coral al Monestir les formacions corals següents: el Fòrum Vocal, el Cor Tessàlia, el Cor Vivaldi, la Camerata Coral Sant Cugat,i PAX Cor de Cambra.

 

Lloc: Monestir de Sant Cugat del Vallès

Dia i hora: Divendres, 31 de març de 2017 a les 21 hores.

Preu de l'entrada:10 €

Venda d'entrades: El mateix dia del concert a partir de les 20:30 hores. Anticipada a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat(tel. 93-6759952)

 

Nota de premsa 

Agenda >> El cor Auditexaudi presenta “Cantaven los aucells l'alba” en el marc del 5è cicle de música sacra coral al Monestir