Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

El Cor Vivaldi presenta 'A mass for a better world' al 4t Cicle de música sacra coral al Monestir

El proper divendres 26 de febrer a les 21:00 el Cor Vivaldisota la direcció d'Òscar Boada actua en el quart cicle de música sacra coral al monestir amb el concert 'Música espiritual americana', un programa modern de polifonia coral sacra, interpretada parcialment a capella i també amb acompanyament de piano i contrabaix.

En el programa de 'Música espiritual americana', que ens proposa el Cor Vivaldi, destaca com a obra principal 'Una missa per a un millor món’ (A mass for a better world) de Kirby Shaw. Es tracta d’una missa moderna encarregada pel prestigiós Cor Vivaldi a Kirby Shaw, un dels més grans arranjadors corals de jazz i pop, i un expert director. De les seves partitures, n’ha venut la impressionant xifra d'un milió i mig de còpies a tot el món.

Cicle organitzat per Camerata Sant Cugat amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Octavià en benefici de Càritas i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Aquest quart cicle de polifonia vocal compta amb les formacions corals següents: ARSinNova Cor de Cambra, PAX Cor de Cambra, el Cor Vivaldi, la Camerata Coral Sant Cugat i el Cor de cambra Anton Bruckner.

Lloc: Monestir de Sant Cugat del Vallès

 

Dia i hora: Divendres,26 de febrer de 2016 a les 21 hores.

 

Preu de l'entrada: 10 €

 

Venda d'entrades: El mateix dia del concert a partir de les 20:30 hores. Anticipada a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat (tel. 93-6759952)

 

Nota de premsa

Agenda >> El Cor Vivaldi presenta 'A mass for a better world' al 4t Cicle de música sacra coral al Monestir